Ultimate magazine theme for WordPress.

U Ruševcu otvorena nova radiona za izradu transportnih traka

U pratnji brojnih uzvanika u Ruševcu kod Križevaca je u petak, 7. srpnja 2017. otvorena nova radiona za izradu transportnih traka tvrtke Tehnodiv-servis. Tvrtka Tehnodiv-servis posluje već sedam godina te zapošljava 12 ljudi, a osim izradom transportnih traka bavi se i izradom remena, zavjesica za fleksibilna vrata, teflona, te tehničkih guma.

Svečanom otvorenju prisustvovao je gradonačelnik Mario Rajn koji je tom prigodom istaknuo: „Izuzetno mi je drago da smo danas ovdje pred novom radionom. Svakako želim vlasniku i svim djelatnicima puno sreće i uspjeha u radu.“ Ujedno je zahvalio svim okupljenim poduzetnicima što stvaraju dodatnu vrijednost Gradu te posebno istaknuo kako im je Gradska uprava na raspolaganju.

Zahvalu svima na dolasku i pruženoj podršci uputio je vlasnik tvrtke Tehnodiv-servis Davor Popović naglasivši kako sve ovo ne bi bilo moguće bez rada i dobrog tima zaposlenika. Novu radionu blagoslovio je velečasni Stjepan Soviček nakon čega je uslijedio obilazak.

Možda vam se svidi
kaja
kaja

Lijepo je (ujutro uz kavicu), čitati ovako poticajne priče.
Drago mi je da se i unatoč krizi, ljudi odluče stvarati novi proizvod i zapošljavati svoje sugrađane.
Trvrtci Terhnodivu, njegovom vlasniku i svim zaposlenicima, želim uspjeh u radu s postojećm asortimanom i stavranju novih.
Svako dobro SVIMA!