U Ruševcu otvorena nova radiona za izradu transportnih traka

U pratnji brojnih uzvanika u Ruševcu kod Križevaca je u petak, 7. srpnja 2017. otvorena nova radiona za izradu transportnih traka tvrtke Tehnodiv-servis. Tvrtka Tehnodiv-servis posluje već sedam godina te zapošljava 12 ljudi, a osim izradom transportnih traka bavi se i izradom remena, zavjesica za fleksibilna vrata, teflona, te tehničkih guma.

Svečanom otvorenju prisustvovao je gradonačelnik Mario Rajn koji je tom prigodom istaknuo: „Izuzetno mi je drago da smo danas ovdje pred novom radionom. Svakako želim vlasniku i svim djelatnicima puno sreće i uspjeha u radu.“ Ujedno je zahvalio svim okupljenim poduzetnicima što stvaraju dodatnu vrijednost Gradu te posebno istaknuo kako im je Gradska uprava na raspolaganju.

Zahvalu svima na dolasku i pruženoj podršci uputio je vlasnik tvrtke Tehnodiv-servis Davor Popović naglasivši kako sve ovo ne bi bilo moguće bez rada i dobrog tima zaposlenika. Novu radionu blagoslovio je velečasni Stjepan Soviček nakon čega je uslijedio obilazak.

20 godina CSF
Vezano
1 komentar
  1. kaja piše:

    Lijepo je (ujutro uz kavicu), čitati ovako poticajne priče.
    Drago mi je da se i unatoč krizi, ljudi odluče stvarati novi proizvod i zapošljavati svoje sugrađane.
    Trvrtci Terhnodivu, njegovom vlasniku i svim zaposlenicima, želim uspjeh u radu s postojećm asortimanom i stavranju novih.
    Svako dobro SVIMA!

Komentari su zatvoreni.