Hrvatskim ratnim vojnim invalidima uručeni ključevi stanova i rješenja o kreditima

STAMBENO ZBRINJAVANJE Pomoćnik ministra hrvatskih branitelja Nenad Križić svečano je uručio ključeve stanova i rješenja o kreditu te financijskoj potpori za kupnju ili izgradnju prve nekretnine hrvatskim ratnim vojnim invalidima iz Domovinskog rata s područja Koprivničko-križevačke županije i grada Bjelovara.

Pomoćnik ministra Križić naglasio je kako ovime ne prestaje briga i skrb za branitelje te kako su neka od težišta Ministarstva hrvatskih branitelja stambeno zbrinjavanje branitelja te zdravstvena skrb. Dodao je Križić kako je u tijeku završna faza izrade Zakona o pravima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihove obitelji.

Nakon uvodnih riječi, uslijedila je dodjela ključeva i rješenja pa su tako ključevi stanova uručeni Stipi Radiću, Zvonimiru Matokanoviću i Saši Petričiću, a rješenja o kreditima Alenu Pužu te Vladimiru Buriću dok je financijska potpora za kupnju ili izgradnju prve nekretnine uručena Milanu Vuku.

U ime korisnika, riječi zahvale na uručenim ključevima i rješenjima uputio je Zvonimir Matokanović, a ovoj svečanosti prisustovali su i pukovnik Zvonko Beljo, predsjednik HVIDR-a Koprivničko-križevačke županije Zvonko Filipčić, predsjednik HVIDR-a Križevci Darko Vragović, direktor Križevačkog poduzetničkog centra Tihomir Hodak te predstavnici braniteljskih udruga, hrvatski branitelji i njihove obitelji.

Na kraju svečanosti, zamjenik križevačkog gradonačelnika i domaćin Ivan Vuk uručio je knjigu o Križevcima pomoćniku ministra hrvatskih branitelja Nenadu Križiću i njegovim suradnicima.(ePodravina.hr)

Vezano

Komentari su zatvoreni.