Održana skupština Motociklističkog kluba Križevci – predsjednik i dalje Dragutin Srečec

MOTOCIKLIZAM Križevački motociklisti vladaju hrvatskim stazama petnaest godina i najbolji su sportski klub. Nedavno je Hrvatski motociklistički savez gradu dodijelio priznanje Grad motociklizma, a klupski tajnik Stjepan Peršin je, ujedno, predsjednik HMS-a. Na klupskoj Skupštini izabrano je vodstvo i odbori kluba u predstojećem razdoblju.

Predsjednik je i dalje Dragutin Srečec, zamjenik Đuro Žličar i tajnik Stjepan Peršin. Članovi Upravnog odbora su Zdravko Leljak, Mladen Klasić, Mato Raguž i Božo Sokač, a Nadzornog odbora Abel Car, Stjepan Krpanić i Željko Nemčić. ČLanovi Suda časti su Tomislav Fritz, Nino Čeredar i Čedomir Cili.

U Odboru za brzinski motociklizam su Dragutin Srečec, Zdravko Leljak, Dražen Kemenović, Željko Nemčić i Božo Sokač, Odbor za moto slalom čine Đuro Žličar, Nino Čeredar i Mario Koren, a Komisiju za oldtimere Andrija Rončević, Mario Jelušić i Ivica Benčak.

U Odboru za članstvo su Dragutin Srečec, Lidija Petranović i Stjepan Peršin, u Komisiji za žalbe Mladen Klasić, Stjepan Krpanić i Zdravko Višak, HMS-u su predloženi za direktora za moto rally Đuro Žličar, za direktora cestovnih utrka Dražen Kemenović i stalnog člana Disciplinske komisije Mladen Klasić.(RKŽ)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.