Večeras predstavljanje knjige Snježane Vurnek

Gradska Knjižnica Franjo Marković Križevci poziva na predstavljanje knjige Snježane Vurnek “Oprosti”, koje će se održati u večeras čitaonici stručnih časopisa Gradske knjižnice s početkom u 19 sati. Knjigu će predstaviti recenzent Ivo Pinter te autorica Snježana Vurnek, a promociju će moderirati Tomislav Hrebak. Ulazak na predstavljanje je slobodno.

Snježana Vurnek, rođena je 28.5.1967. godine u Bjelovaru gdje se školovala, i gdje živi i radi. Samohrana je majka dvoje odrasle djece, državna službenica. Pisanjem se bavi od djetinjstva, što je sukladno godinama dobivalo svoj intenzitet i raznolikost za prvu izdanu knjigu, a u pripremi ima još dosta materijala za naredne knjige. Trenutno je to većinom literarna proza i poezija, iako ima interes napisati i roman za koji već ima okosnicu.

Ivo Pinter je rođen 1942. godine u Bjelovaru gdje je završio osnovnu i srednju školu, a studij hrvatskog jezika završio je u Zagrebu. Cijenjeni je profesor hrvatskog jezika i dramski pedagog te vrsni redatelj, teatrolog, književni kritičar i teoretičar književnosti.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.