‘Untergrunt’ pobjednik 5. Pub inKVIZicije

photo_2016-11-19_untergrunt_pobjednici_pub_inkvizicija_5_kvizTim “Untergrunt” koji čine Srđan Barić, Igor Frbežar, Juraj Kopsa i Nina Rašidović, trijumfirao je na jubilarnoj, 5. Pub inKVIZiciji, igri znanja u organizaciji udruge P.O.I.N.T., održanoj u Klubu kulture u Križevcima u subotu 19. studenoga. Uspjeh je pobjednika tim veći jer im je ovo bio debitantski nastup, a već nakon prvoga “poluvremena” i dviju od pet kviznih rubrika stvorili su bodovnu prednost koja je, ispostavilo se, “Untergruntu” i utrla put do prvoga mjesta. Razliku su na kraju i povećali u odnosu na najbliže konkurente.

A drugi i treći tim, od ukupno čak 13 koliko ih je sinoć sudjelovalo u inKVIZitorskom procesu, pripetavali su za plasman zbog jednakog broja bodova. Drugo je mjesto nakon dodatnog ispitivanja pripalo timu “Vita jela zelen bor”, a treće timu “Ergela”.

img_5126_pub_ikvizicija_5_klub_kulture_udruga_pointPrvak 5. inKVIZicije osvojio je poklon-bon Pekare Mlinček i besplatno piće u Art Rock Caffeu, viceprvak će se počastiti jednim besplatnim događajem u Klubu kulture i pićem u Artu, a “brončani” je također iskoristio gratis cugu u tom lokalu.

No, na ovom petom javnom kvizanju u Križevcima nagrađeni su svi timovi koji su i igrali, obzirom na to da su organizatori u čast maloga jubileja igračima darovali vrećice Kraševih bombona 505 s crtom, prigodno i simbolično. Bombone je osigurao novi sponzor, KTC Križevci. Svim pokroviteljima i sponzorima organizatori zahvaljuju na suradnji i doprinosu.

img_5082_pub_ikvizicija_5_klub_kulture_udruga_pointOve godine Pub inKVIZicija više neće zasjedati, raspušta se do sljedeće godine. Bez očajavanja, stići će i brže nego se nadamo… Budući da su reakcije sudionika, kako igrača, tako i publike, pokazale da im subota kao termin odgovara više nego petak, to je za vjerovati da će organizatori iz udruge P.O.I.N.T. šesto izdanje ovog natjecanja za “kvizevčane” upriličiti upravo jedne siječanjske subote.

img_5116_pub_ikvizicija_5_klub_kulture_udruga_pointPOREDAK:

1. Untergrunt
2. Vita jela zelen bor – nakon pripetavanja
3. Ergela
4. i 5. podjela – Nesretna motorka, Šamp
6., 7. i 8. podjela – Cereal killers, Filozofske grablje, Najbolje godine
9. Predzadnji
10. Cris Team
11. Pajdaši
12. Rakete
13. Agatha Quiztie

img_5095_pub_ikvizicija_5_klub_kulture_udruga_point img_5090_pub_ikvizicija_5_klub_kulture_udruga_point

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.