U četvrtak završna konferencija projekta ‘Razvojni centar i tehnološki park Križevci’

bckg1-1024x576_rctp_razvojni_centar_tehnoloski_park_krizevciIz Ureda gradonačelnika Grada Križevaca jutros je upućen poziv predstavnicima medija na završnu konferenciju projekta „Razvojni centar i tehnološki park Križevci“ odobrenog od strane Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u okviru Operativnog programa Regionalna konkurentnost 2007.-2013, koja će se održati u četvrtak, 29. rujna 2016. godine s početkom u 11:30 sati na prostoru novoizgrađenog Razvojnog centra  i tehnološkog parka Križevci, Ulica Franje Tuđmana bb.

Nakon pozdravnih govora križevačkog gradonačelnika Branka Hrga, koprivničko-križevačkog župana Darka Korena i predstavnika Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije te Središnje agencije za financiranje i ugovaranje projekata Europske unije, projekt izgradnje Razvojnog centra i Tehnološkog parka (RCTP) će predstaviti voditelj projekta Darko Masnec, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i financije.

O budućnosti Razvojnog centra i Tehnološkog parka te očekivanjima poduzetnika govorit će predstavnik partnera na projektu – Visokog gospodarskog učilišta Križevci kao i, zasad još neimenovani predstavnik poduzetnika – korisnika prostora u RCTP-u, nakon čega slijedi potpisivanje ugovora o korištenju prostora u RCTP između gradonačelnika Hrga i direktora Križevačkog poduzetničkog centra Tihomira Hodaka. Za 12:45 sati je najavljeno slobodno razgledavanje i obilazak objekata uz predstavljanje poduzetnika – korisnika prostora u RCTP-u, nakon čega je zakazan ručak za sve sudionike.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.