Dani otvorenih vrata u Zajednici tehničke kulture Križevci

robotika_ZTK_mehatronika_vrticanci_djeca_0Zajednica tehničke kulture Križevci i ove godine uključuje se u program Ureda za udruge vlade Republike Hrvatske „Dani otvorenih vrata udruga“ praktičnim radionicama iz automatike, modelarstva i kreativnog modelarstva koje su namijenjene učenicima osnovnoškolskog uzrasta te izložbom radova koje su izradili mladi članovi Zajednice, članica i sekcija. Program će se odvijati danas – u ponedjeljak, 23. svibnja te srijedu, 25. svibnja 2016. godine u vremenu od 18 do 20:30 sati u prostorima Zajednice tehničke kulture Križevci u Križevcima, na adresi Trg J. J. Strossmayera 5.

ZTK_Krizevci_modelari_kreativne_tehnicke_radionice_2U ponedjeljak od 19 do 20:30 sati će se održati radionica automatike za učenike osnovnoškolskog uzrasta. Radionica obuhvaća osnove programiranja u Arduino okruženju. Od 18 do 20 sati na rasporedu je kreativno tehnička radionica za učenike osnovnoškolskog uzrasta. Radionica obuhvaća samostalan praktični rad koristeći se raznim tehnikama ukrašavanja (decoupage tehnika, transfer tehnika, tehnika s voskom i dr.).

ZTK_Krizevci_modelari_kreativne_tehnicke_radionice_1U srijedu od 18 do 20:30 sati na redu je radionica modelarstva za učenike osnovnoškolskog uzrasta. Radionica obuhvaća čitanje tehničkih crteža, upoznavanje s materijalima, upoznavanje s alatima, radne operacije (gruba obrada, fina obrada, sastavljanje), samostalan praktični rad. Izrada tehničke tvorevine od šperploče vrši se na najsuvremenijim strojevima UNIMAT1 koji imaju certifikat da su sigurni za rad djece.

58. natjecanje mladih tehničara (1)Za vrijeme programa Dani otvorenih vrata Zajednice tehničke kulture Križevci 23. i 25. svibnja 2016. godine u vremenu od 18:00 do 20:30 sati moći će se razgledati izložba radova koje su izradili mladi članovi Zajednice, članica i sekcija.
– Sa zadovoljstvom pozivamo sve zainteresirane da nas posjete i pridruže nam se u provedbi ovog hvale vrijednog programa, poručuju iz ZTK Križevci.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.