Križevačke mažoretkinje s 11 zlata, 2 srebra i jednom broncom

12_krizevacke_mazoretkinje_drzavni_turnir_2016U Križevcima je prošlu subotu održan 28. Državni turnir i 9. Internacionalni turnir za mažoretkinje, kojima su domaćin bile Križevačke mažoretkinje, uz suorganizaciju Saveza mažoretkinja i pom-pon timova Hrvatske (SMPTH). Nakon cjelodnevnih nastupa, u kojima je sudjelovalo svih sedam grupa Križevačkih mažoretkinja, domaćini su na oba turnira i u različitim formacijama osvojili čak 11 zlatnih medalja, 2 srebrnih i jednu brončanu.
– Bravo za sve naše djevojčice, s medaljom oko vrata ili ne, na koje smo preponosne i čestitke trenericama na fantastično obavljenom poslu! Svaku koreografiju bio je gušt gledati s tribina, istaknuli su iz uprave Križevačkih mažoretkinja.

9_krizevacke_mazoretkinje_drzavni_turnir_2016Uspjesi Križevačkih mažoretkinja s državnog turnira:
Dječja formacija štap – zlato
Dječja formacija pom-pon – srebro
Kadeti classic pom-pon – zlato
Kadeti štap – zlato
Kadeti pom-pon – zlato
Juniori štap – zlato
Seniori štap – zlato
Seniori mix – zlato
Seniori pom-pon srebro

3_krizevacke_mazoretkinje_drzavni_turnir_2016Uspjesi Križevačkih mažoretkinja s internacionalnog turnira:
Kadeti solo štap – bronca (Ella Lučki)
Kadeti solo pom-pon – zlato (Leona-Iva Buzina)
Juniori solo štap – zlato (Magdalena Čapek)
Seniori solo štap – zlato (Petra Paklan)
Seniori duo štap – zlato (Petra Paklan, Mihaela Ištvanić)

2_krizevacke_mazoretkinje_drzavni_turnir_2016Iako je svečani defile ulicama grada, uz pratnju Gradskog puhačkog orkestra i Križevačke djevojačke straže, bio otkazan zbog kiše, građani su uživali u prekrasnom prizoru sportske dvorane OŠ Ljudevita Modeca ispunjene mladošću i šarenilom plesnih uniforma.
– Još jednom smo vidjeli da, uz one koji su tu prisutni godinama sa svojim radom i rezultatima, dolaze nove snage i dodatnom energijom, kreativnošću i ljubavlju za mažoret-sport, zajedno idu putem na kojemu ovaj savez radi od prvoga dana svoga postojanja, istaknula je predsjednica SMPTH-a Željka Banović.

13_krizevacke_mazoretkinje_drzavni_turnir_2016 15_krizevacke_mazoretkinje_drzavni_turnir_2016

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.