Za vikend središnje pivsko događanje u regiji – ‘Dani križevačkog piva’

Dani_krizevackog_piva_krizevacko_domace_2016_pivnica_craftKriževci će za prvomajski vikend ponovo biti pivsko središte u regiji jer već se najavljuju posjetitelji iz cijele Hrvatske koji dolaze u potrazi za novim iskustvima. Po uzoru na svjetske i domaće manifestacije okupljene oko ideje turizma, gastronomije, sporta, zabave, kulture, od 29. travnja do 1. svibnja po drugi puta održati će se manifestacija Križevačko & Domaće – Dani križevačkog piva.

Organizatori ovom prilikom predstavljaju i novu lokaciju – igralište i park kod gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkoga u Križevcima, savršeno mjesto za raznolik programski sadržaj koji su pripremili za ovu godinu. Asfaltirana igrališta za sportska i muzička događanja, veliko parkiralište, biciklistička staza, park prepun zelenila za ugodan doživljaj djece i najmlađih – mamac su za provesti vikend na otvorenome i pokazati svu raskoš turističkog potencijala u Križevcima.

Muzički program kroz tri dana obuhvaća:

DJ MARIO KOVAČ, petak, 29. travnja
Križevci i Mario razvili su poseban odnos prepun ljubavi i poštovanja i zato nam je velika čast da nam gospodin Kovač napravi štalu za DJ pultom. Volimo njegovu muziku i selekciju hitova, glumački talent koji pokazuje uživljavanjem u svaku pjesmu, pozitivnu energiju koja isijava iz ovog čovjeka.

PIPS, CHIPS & VIDEOCLIPS , subota, 30. travnja
Bend koji je prešao dug put od šaljive navijačke himne koja je srušila sve rekorde slušanosti, pa do fenomenalnog posljednjeg albuma “Walt”, ove godine slavi 22 godina postojanja. Iza sebe imaju osam albuma, a posljednji album “Walt” izdali su prošle godine najavom prvog singla „Htio bih da me voliš“. Pips, Chips & Videoclips dobio je nagradu Porin za album “Walt” za najbolji rock album.

SKAVILLIAN SOUND, nedjelja, 01. svibnja
Rezident Kluba kulture i službeni DJ za vrijeme Crosscity Bucketsa. Hip Hop / Rock / Mashup. Ukrštenje moderne mjuze sa starim hitovima ulice.

U ponudi je također: besplatan grah za građane za 1. svibnja (do isteka zaliha); kvalitetan urbani muzički program; Crosscity Buckets 2016. – hakl turnir “3 na 3”; natjecanje u brzom ispijanju piva; kuhanje piva na otvorenom; park tobogan za djecu.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.