Promocija novog spota grupe FOR večeras u zagrebačkom Kavezu!

fotka FORZagrebačko-križevački americana/acoustic rock bend FOR u petak 8. travnja će u zagrebačkom klubu Kavezu promovirati njihov drugi spot koji je snimljen za pjesmu „Red“ s debitantskog albuma „The Sun Will Shine“. Uz svečanu premijeru spota bend će i zasvirati presjek svog dosadašnjeg rada. Ulazak je slobodan, a početak je u 20:30 sati kada će se publici obratiti i oni najzaslužniji za realizaciju spota.

“Mračne šume, močvare, jezivi podrumi, napuštene brvnare, krv po zidovima, poganski obredi, dva detektiva i tajanstveni manijak s mačetom iz najtamnijih kutaka ljudske podsvijesti koji vreba svoju žrtvu … ovo nije sinopsis nove sezone američke serije True detective, već motivi iz novog spota za pjesmu „Red“ grupe FOR, u režiji redateljskog dvojca Andrije Mardešića i Davida Kapca.

fotka for 2Dvojcu ovakva tematika nije strana s obzirom da su do sada zajedno uspješno surađivali na prvom hrvatskom film noiru Iris i prvom hrvatskom hororu Zagorski specijalitet. U spotu glume i mladi perspektivni glumci: Tena Nemet Brankov, njen dečko Roko Sikavica i njihov prijatelj Paško Vukasović. Njih troje su se ništa ne sluteći, našli u bizarnom ljubavnom trokutu punom mržnje, strasti, prezira i nasilja.

Inspiriran južnjačkom gotikom, spot je pokušaj da se na lokacijama u okolici Zagreba pokuša uhvatiti atmosfera američkog Juga. Redatelji su spot zamislili kao noćnu moru sa svim poznatim elementima i „općim mjestima“ južnjačkog horor-noira. Redatelji smatraju da im je ovo krunsko djelo, da su u ovom spotu rekli sve što imaju na tu temu i nakon toga će se posvetiti mjuziklima i romantičnim komedijama.”

cover red FOR

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.