Izbornik objavio popis igrača za Europsko prvenstvo

Mininogometna_reprezentacija_europsko_prvenstvo_2015_Stjepan_Aleksandar_Korenika_1Igra se u Hrvatskoj – Po prvi put sam se našao u situaciji da kao izbornik reprezentacije biram igrače i mogu reći da je posao bio vrlo zahtjevan

Izbornik mininogometne reprezentacije Hrvatske Tvrtko Močibob objavio je popis igrača za Europsko prvenstvo koje će se u rujnu održati u Vrsaru. Na popisu su dva golmana i 12 igrača, te po jedan pričuvni golman i igrač. Prvih 14 igrača s popisa od 5. do 7. lipnja obavit će pripreme u Rovinju.

Mininogometna_reprezentacija_europsko_prvenstvo_2015_Stjepan_Aleksandar_Korenika_2Tvrtko Močibob, izbornik hrvatske mininogometne reprezentacije:
– Po prvi put sam se našao u situaciji da kao izbornik reprezentacije biram igrače i mogu reći da je posao bio vrlo zahtjevan. Svi igrači koji su se odazvali na selekcijama održanima u Ivanić Gradu su stvarno odlični i izbor je bio doista težak. Na kraju smo izabrali navedene igrače i vjerujem da sam uspio izabrati one najbolje koji će imati privilegij igrati za reprezentaciju na domaćem terenu. Ovaj popis nije konačan, jer postoji mogućnost da netko tijekom državne završnice skrene pozornost na sebe, kao što je to bio slučaj sa Lukavečkim prošle sezone koji je kao najbolji igrač Kupa Hrvatske dospio do reprezentacije. No, postoji i mogućnost da netko i otpadne jer voditi ću samo najspremnije i one koji će na svakom treningu, svakoj pripremnoj utakmici davati svoj maksimum jer takve igrače trebam; koji će gristi do zadnjeg trenutka i dati svoj maksimum bez obzira koji protivnik je na drugoj strani. Ono u što sam uvjeren je da ćemo na koncu imati reprezentaciju sastavljennu od najboljih i najkorektnijih igrača koje imamo na raspolaganju, te da ćemo svi dati sve od sebe da ostvarimo najbolji rezultat na Euru. Nikoga se nećemo bojati, nikome ne priznajemo da je bolji prije nego utakmica započne i uvjeren sam da možemo daleko, jer osvojiti ovaj Euro, doma, bilo bi nezaboravno iskustvo svima nama, a vjerujem da za to imamo kvalitete. Izrazio bih i veliko zadovoljstvo novom opremom, kako u svoje ime, tako i u ime igrača. Drago mi je da se dres sviđa mnogima i nadam se da će ga mnogi nositi dok navijaju za nas.(VL)

POPIS IZBORNIKA MOČIBOBA:
Marko Mihaljević-Dido / Šibenik / golman
Marko Habazin / Zagreb / golman
Stjepan Korenika / Križevci
Aleksandar Korenika / Križevci
Alen Herceg / Novaki (kraj Ivanca)
Ivan Škugor / Dubrava (kod Šibenika)
Niko Škugor / Dubrava (kod Šibenika)
Šimun Popov / Tribunj
Mario Orlović / Budak
Božo Karamatić / Zagreb
Ive Bura / Šibenik
Denis Ramljak / Zagreb
Zoran Lukavečki / Lukavec (kraj Varaždina)
Bruno Piskać / Gačice (kraj Varaždina)

PRIČUVE:
Nikola Hranić / Varaždin / golman
Antonio Picig / Križevci

Mininogometna_reprezentacija_europsko_prvenstvo_2015_Stjepan_Aleksandar_Korenika_3Dres na poklon malom Patriku

Na promociji novih NIKE dresova hrvatske mininogometne reprezentacije, koja se krajem svibnja održala u Zagrebu, uz križevačke mininogometaše i reprezentativce, braću Stjepana i Aleksandra Koreniku bio je i njihov najveći navijač Patrik Miljanović iz Križevaca, koji je od predsjednika Hrvatskog mininogometnog saveza Brune Alpeze dobio na poklon dres reprezentacije.(kž.info)

Mininogometna_reprezentacija_europsko_prvenstvo_2015_Stjepan_Aleksandar_Korenika_4

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.