‘Dani križevačke pive’ za prvomajski vikend u vojarni

KZ&Dom(1)

Tijekom prvomajskog vikenda, od 1. do 3. svibnja 2015. godine, u gradu će se održati najnovija manifestacija – Križevačko & Domaće. U parku bivše vojarne uz glazbeni program, popratna događanja i promotivne cijene pive održat će se prvi Dani križevačke pive. Pozivaju se građani i posjetitelji na uživanje u besplatnom grahu, natjecanju u brzom ispijanju piva, kuhanju piva na otvorenom, natjecanju u roštiljanju te adrenalinskom parku za djecu.

Križevačko pivo izrađeno je po originalnoj recepturi upravo u gradu Križevcima, zlatnožute je boje i bogatog okusa. Proizvodi se od najkvalitetnijih sirovina, bez aditiva, a uskoro će se moći uživati i u tamnom pivu visoke punoće. Za glazbeni program pod šatorom zaduženi će biti:

NEKI NOVI KLINCI (Balašević Tribute Band)
petak, 1. svibnja 2015.
Rado viđeni gosti u Križevcima uvijek pogode pravu atmosferu hitovima legendarnog novosadskog kantautora Đorđe Balaševića. Otkako im se pridružio i naš domaći bubnjar Josip Konfic, bend zvuči bolje nego ikad, u opus ubacili su i neke hitove Novog vala, a sve je začinjeno vrhunskim sviračima.

THE RAMONES PERFORMANCE GROUP
subota, 2. svibnja 2015.
Najbolji Ramonesi u Hrvatskoj i šire, a “naši”. Nakon više od godinu dana nakon zadnje svirke u Klubu kulture, punk rock četvorka (Saša Huzjak, Saša Lončarić, Vinko Prodan, Ivan Katanović) i dalje u svom brzom stilu ispaljuje najbolje od setliste The Ramonesa. Lektira za mlađe rock generacije, a oni malo stariji nostalgično bi mogli ući u pogo.

DZONSKAVOLTA (Skaville Sound, Rock’N’Beer selekcija)
petak/subota, 1./ 2. svibnja 2015.
Nakon muzike uživo, after je vrijeme za DJ selekciju. A kakva bi to bila promocija piva bez rock’n’rolla, punka, hiphopa, bez muzike i hitova.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.