U COOR-u obilježen 8. Tjedan cjeloživotnog učenja

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOd 29. rujna do 5. listopada 2014. u križevačkom Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju obilježen je 8. Tjedan cjeloživotnog učenja. Učenici COOR-a su s voditeljicama projekta Mihaelom Brkić i Helenom Strsoglavec ove godine obrađivali temu “Dobro je učiti” s mnoštvom aktivnosti, radionica i susreta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAŠestero učenika 2., 3., 4. , 5. i 6. razreda su 30. rujna posjetili COOR Podravsko sunce s učiteljicom Snežanom Premužić i stručnom suradnicom Mihaelom Brkić. Sudjelovali su na radionici Učimo zajedno gdje su naučili tehniku filcanja vunom s kojom su se prvi put susreli.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAUčenici COOR-a Podravsko sunce posjetili su 1. listopada križevački Centar i sudjelovali na još jednoj radionici Učimo zajedno gdje su čitali slikovnicu Listopad koja je izrađena u COOR Križevci u sklopu projekta Moja slikovnica. Nakon toga izrađivao se jež od kartona i kolaža. Učenicima COOR-a Podravsko sunce domaćini su poklonili jednu slikovnicu Listopad.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA2. listopada održano je Županijsko stručno vijeće za edukacijsko-rehabilitacijski profil Koprivničko-križevačke županije u COOR-u Podravsko sunce u Koprivnici. Teme predavanja  bile su: Pedagoška dokumentacija, Montessori pedagogija (predavanje i radionica) i Moje e-twining iskustvo. Razmjenom iskustava dobilo se puno novih ideja za daljnji rad. Voditeljica ŽSV-a je Mihaela Brkić.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA3. listopada učenici Srednje škole Ivan Seljanec, smjer krojači, posjetili su COOR Križevci te sudjelovali na radionici “Kako mi učimo” gdje su zajednički izrađivali nakit quilling tehnikom. Radionicu su vodile učiteljice Helena Strsoglavec i Sanja Kozarić. Gošćama su domaćini poklonili naušnice od perlica koje su izradili učenici odgojno-obrazovne skupine 17-21 godine.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.