Poziv na radionicu “Uspješno upravljanje udrugom”

JAKO_Križevci_civilno_društvo

U sklopu Programa JAKO (Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u RH), 27. rujna 2014. u Koprivničko-križevačkoj županiji (Nemčićeva 5, 48 000 Koprivnica) održat će se cjelodnevna radionica “Uspješno upravljanje udrugom”. Predviđeno vrijeme trajanja radionice je od 9.00 do 17.00 sati a namijenjena je novoosnovanim udrugama.

Na radionici će polaznici dobiti osnovna znanja potrebna za uspješno upravljanje udrugom koja uključuju Zakon o udrugama, Uredbu o računovodstvu neprofitnih organizacija, važnost sudjelovanja, analizu potreba zajednice, projektno planiranje, upravljanje organizacijom i njenu vidljivost te financiranje udruga.

Sudjelovanje na radionicama je bez naknade. Organizator pokriva troškove radionice i materijale. Putne troškove i ručak (predviđena pauza od 60 minuta) sudionici pokrivaju sami. Sve zainteresirane molimo da se prijave putem prijavnog obrasca koji se nalazi na linku http://programjako.info/prijave-na-radionice-i-aktivnosti-programa-jako/ najkasnije do 24.9.2014. Za sve dodatne informacije obratite se na e-mail uzorhrvatske@programjako.info ili mobitel 098/9332406.

Vezano

Komentari su zatvoreni.