Položeni vijenci za Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja

Oluja_2014_polaganje_vijenaca_by_MarcelKovacicGrađani Republike Hrvatske slave danas Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja, što je u Križevcima službeno obilježeno u ponedjeljak 4. kolovoza polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod spomen obilježja u Perivoju ratnika, na ulazu u prostor bivše vojarne. Kako se navodi na službenom web sjedištu gradske uprave, prisjetivši se na dane borbe za neovisnost, slobodu i demokraciju, te svih žrtava i branitelja vijence su položili predstavnici udruga proizašlih iz Domovinskog rata te hrvatske policije, dok su u ime Grada Križevaca počast odali zamjenici gradonačelnika Tomislav Katanović i Ivan Vuk. Danas je istim povodom objavljena i čestitka Gradskog vijeća te gradonačelnika Branka Hrga.

Čestitka ORaH-a građankama i građanima Križevaca

Tijekom današnjeg dana u redakciju portala također je stigla čestitka upućena Križevčankama i Križevčanima, koju prenosimo u cijelosti, a potpisuje ju povjerenica stranke Održivi razvoj Hrvatske (ORaH) za Križevce Lidija Kerin:
– Sa velikom zahvalnošću na slobodnoj domovini, svim hrvatskim braniteljima, građankama i građanima grada Križevaca čestitamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.

20 godina CSF
Vezano
2 komentara
  1. free piše:

    …i da napomenemo da su se konačno nakon 22 godine počeli i SDP-ovci. Majdaku svaka čast

  2. web. krizevci.sdp.hr piše:

    Uz sve navedene, u znak zahvalnosti svim hrvatskim braniteljima, u ponedjeljak su kod spomen obilježja u Perivoju ratnika, vijenac u ime Gradske organizacije SDP-a Križevci položili predsjednik GO Ivan Majdak i predsjednik Foruma mladih Marko Katanović

Komentari su zatvoreni.