Ukrali novac, nakit, ali i 150 kg mesa

stop_policija_kontrola_prometaPODRAVINA I PRIGORJE – Policija bilježi nove slučajeve predaje ilegalnog oružja, kao građana koji su se odlučili oglušiti na pozive da to bez kazni učine. Tako im je muškarac s koprivničkog područja dragovoljno predao lovački karabin kućne izrade i 90 komada streljiva, a drugome, 30-ogodišnjaku su oduzeli malokalibarsku pušku i devet metaka. Također, drugom krim istragom policija je došla do 55–ogodišnjaka sa šireg đurđevačkog područja kod kojega su našli 4,4 kilograma eksploziva, detonatorske kapisle, preko 400 komada streljiva i šest nabojnika za automatsku pušku.

Ni u rubrici krađa provaljivanjem nije nedostajalo događanja; u koprivničkoj Generalićevoj ulici iz dviju trgovina ukradeno je prijenosno računalo, metalna blagajna i drugi predmeti, a iz stana u križevačkoj Ulici Petra Zrinskog nestao je nakit i novac. U Velikom Otoku prilikom pokušaja provale oglasio se alarm i otjerao lopova, a najbizarniju krađu bilježimo u Kutnjaku. Tamo je provalnik ušao u ljetnu kuhinju u dvorištu obiteljske kuće, te iz odnio oko 150 kilograma zamrznutog i suhog mesa.(RKC)

Vezano
1 komentar
  1. kaja piše:

    Uvjek me zaintrigira razmišljanje, čemu služi “muškoj populaciji”, oružje koje moraju skrivati? Što s njim? To je nadoknada za što????
    A što se provalnika tiče, oni su stvarno kreativni…. Mislim da su to ljudi koji su naučili “dobro živjeti, a ništa ne raditi”.
    Bilo bi prekrasno, kad bi tu kreativnost upotrebljavali za pošteni život….

Komentari su zatvoreni.