Križevci dobili mobilnu aplikaciju namijenjenu razvoju turizma

krizevci_promo_aplikacija_turizam_mobiteliKriževci su postali još jedan grad koji od sada ima mobilnu aplikaciju kako bi se pomoglo turistima u razgledavanju turističkih znamenitosti ovog grada. Mobilna aplikacija „Križevci – vrata Prigorja“ korisnicima pruža informacije o Križevcima i okolici koje će posjetiteljima svih uzrasta olakšati snalaženje i tematski odabir lokacija koje žele posjetiti. Aplikaciju je izradila Plava Tvornica, a može ju se preuzeti sa Google Playa.

– Mobilna aplikacija je sljedeći korak u nastavku aktivnosti Turističke zajednice grada Križevaca u primjeni suvremenih tehnologija u turističkom i kulturnom razvoju grada Križevaca gdje smo početkom godine uveli turističku signalizaciju sa QR kodovima i korištenjem NFC tehnologije, te je grad postao jedna od “Hotspot Croatia” destinacija sa besplatnim bežičnim pristupom internetu. Aplikacija je trojezična, na hrvatskom, engleskom i talijanskom jeziku za sada dostupna u Android operativnom sustavu, dok se sljedeće godine planira proširenje na ostale platforme, ističe Olinka Gjigaš, direktorica Turističkog ureda TZ grada Križevaca.

Vezano
4 komentara
 1. Rušenje starog kompleksa i odlazak 'Mlinara' je događaj 2013. u Križevcima! | Križevci.info

  […] Tehnološke inovacije za turiste – novo web sjedište, internetski “hot spot” i mobilna aplikacija 9. Održan 1. međunarodni karate turnir “Križevci Open” 10. Humanitarnom akcijom […]

 2. Realan piše:

  Kada će aplikacija za iOS?? Svaka čast za aplikaciju. Bravo!

 3. Kora piše:

  Molim, što prije izradite aplikaciju za iOS. Hvala!

 4. Kaja piše:

  Bravo, za naše Križevce. Imamo, što i pokazati. Pa, zato i jesmo Stari Kraljevski Grad. Dođite, pogggggggggledati!

Komentari su zatvoreni.