Osnovan prvi mininogometni klub na području županije

mininogomet_klub_Gracina_Alen_MiholicMininogometni Klub Gračina je upisom u Hrvatski mininogometni savez i službeno postao prvi predstavnik u savezu s područja Koprivničko–križevačke županije. Klub je osnovan s ciljem razvoja i afirmacije mininogmeta u Križevcima te promociji i razvitku mininiogometa kao sporta, uz sudjelovanje i pomoć u organizaciji svih mininogometnih događanja u zemlji.
– Klub je osnovan od strane mladih i ambicioznih ljudi koji su u Križevcima i široj okolici poznatiji pod imenom ekipa Gračina Boys, gdje su desetak godina nastupali po raznim turnirima i manifestacijama, istaknuto je u objavi za javnost.

Za predsjednika kluba je izabran Alen Miholić, dopredsjednik je Matija Vuković, a tajnica Petra Levatić, inače bivša juniorska prvakinja Hrvatske u atletici, koja je niz godina u organizacijskom timu s dečkima iz Gračine. U klubu se nadaju svojim angažmanom i pristupom organizaciji mininogometnih događaja sportašima pružiti gotovo profesionalne uvjete.
– Kao vodeći projekt MK Gračina će uskoro predstaviti javnosti i mininogmetno prvenstvo Križevaca, 2. sezonu amaterske Mininogometne lige “Dobrosusjedski Odnosi“ koja će krenuti u travnju 2014. godine, istaknuo je predsjednik Miholić.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.