Profesorica (47) se maskirala i nožem opljačkala susjedu (68)

stop_policija_kontrola_prometaUgledna profesorica engleskog upala je u stan umirovljenice te tražila novac, kartice i zlato. Ubrzo su je uhvatili. Suspendirana je. Žene se navodno površno poznaju

Profesorica engleskog jezika iz križevačke srednje škole pokucala je prošli ponedjeljak na vrata ženi (68). Lagala je da je susjeda s istog kata i umirovljenica je otvorila.

Profesorica je bila maskirana crnom kapuljačom i maramom preko lica. Imala je u ruci nož. Umirovljenica je otvorila vrata, a osumnjičena ju je odgurnula u stan. Zaključala je vrata. Prijetila joj je nožem i tražila novac, zlato i kreditne kartice. Žena joj je u strahu predala svoju karticu. Zamaskirana profesorica je izašla i zaključala vrata, a ključeve je ponijela sa sobom. Otišla je do bankomata, ali nije mogla podići novac s računa jer joj je vlasnica rekla pogrešan PIN.

Budući da je riječ o uglednoj profesorici engleskog jezika, to je i danas glavna tema u Križevcima. Policija je ubrzo riješila slučaj. Profesorica je nakon iskaza puštena na slobodu jer Županijsko državno odvjetništvo nije imalo razloga zadržati je u pritvoru. Neslužbeno doznajemo da je priznala kazneno djelo. Žene se navodno površno poznaju.
– Njezin status u školi ovisit će o daljnjem tijeku postupka – rekla je ravnateljica.

Iz policije doznajemo kako su u profesoričinu stanu našli ukradene predmete. Suspendirana je do daljnjega.(24sata.hr)

Vezano
11 komentara
  1. vl piše:

    ugledna, po čemu je “uglednija” od ostalih?

  2. krizevciinfo piše:

    Poštovani, članak je u cijelosti prenesen iz drugog medija – 24sata.hr, tako da je riječ “cenzura” ovdje ipak neprikladna.

  3. JOSO piše:

    A TKO JE DOTIČNA GOSPOĐA? ČEMU CENZURA?

Komentari su zatvoreni.