Aktivan početak studenog za križevački COOR

COOR_kreativna_1U križevačkom Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju prvih je desetak dana mjeseca studenog bilo ispunjeno raznim aktivnostima. U utorak 5. studenog je u prostorima učeničke zadruge održana kreativna radionica na kojoj su učenici centra s profesorima i gimnazijalcima volonterima ukrašavali staklenke salvet tehnikom te izrađivali pahuljice quilling tehnikom, čime su započeli pripreme za predstojeće božićne i novogodišnje blagdane.

COOR_kreativna_2U četvrtak 7. studenog održao se susret učenika COOR-a s učenicima V. osnovne škole Bjelovar, u sklopu projekta „Upoznajmo se!“. Suradnju dviju škola započela je COOR-ova knjižničarka Tihana Doskočil, tijekom koje su se učenici kroz razne radionice međusobno upoznali, jedni drugima predstavili gradove u kojima žive, a sve to povezivali s određenim lektirnim naslovima, nastavnim temama i aktivnostima. U posjet Križevcima stigli su učenici 6. razreda, a ugostili su ih učenici 5./7. razreda i učiteljica Mirjana Vrdoljak. Stručna suradnica Mihaela Brkić goste je naučila izrađivati ukrase za bor tehnikom quilling, razgledali su školu, a druženje je završeno pjesmom i plesom.

COOR_4U petak 8. studenog učenici Centra su s ravnateljicom Marijom Prodan, stručnom suradnicom Mihaelom Brkić i učiteljem Goranom Gavranovićem sudjelovali na radionici recikliranja starog tekstila, koja se odvijala u sklopu 16. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije. Djelatnice Komunalnog poduzeća Križevci Dijana Mijač Dretar i Marija Vragović organizirale su radionicu koju su vodile djelatnice poduzeća „Humana Nova“ iz Čakovca. Učenici su kroz vrlo zabavnu i poticajnu radionicu naučili kako izraditi „šušku“ (fotelju).

COOR_Sajam_radionica COOR_3

20 godina CSF
Vezano
1 komentar

Komentari su zatvoreni.