Glazbena škola koncertom za ‘Petaka za đaka’

Tradicionalni božićni koncert Glazbene škole Alberta Štrige Križevci održat će se u utorak 20. prosinca 2011. u Velikoj dvorani Hrvatskoga doma u Križevcima s početkom u 19 sati. Glazbena škola se i ove godine priključila humanitarnoj akciji “Petaka za đaka/FIVE4KIDS” križevačke udruge P.O.I.N.T. za božićno darivanje djece s posebnim potrebama, koja se održava već 8. godinu zaredom, pa će posjetitelji moći dati dobrovoljni prilog na ulazu u dvoranu. Akcija je namijenjena učenicima križevačkog Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju, te članovima Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom.

 

U 13 točaka na koncertu će nastupiti čak pedesetak mladih svirača u solo i grupnim izvedbama te komorni sastavi i velik pjevački zbor škole. Čitav program su pripremili nastavnici Silvana Pleše, Davor Konfic, Zlata Životić, Nikola Jankov, Tamara Perc, Jelka Vukobratović, Arijana Marić Gigliani, Josip Konfic, Ana Iverac, Valentina Kezerić, Vice Zirdum, Gordana Božić te Igor Kudeljnjak.
Zainteresirani mogu akciju “FIVE4KIDS” podržati i uplatom novčane donacije na namjenski broj žiro-računa akcije: 2402006-1400004747 (opis plaćanja: Five4Kids, primatelj uplate: Udruga P.O.I.N.T., Tomislavova 27, Križevci).

Vezano

Komentari su zatvoreni.