Branitelji iz županijske udruge liječenih od PTSP-a prvaci na državnim sportskim susretima

Udruga hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a Sveti Marko Križevčanin iz Koprivničko-križevačke županije ostvarila je vrhunski rezultat na VIII. Sportskim igrama Zajednica Udruga hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a RH, u Novom Vinodolskom. Za županijsku udrugu nastupali su branitelji iz Đurđevca, Koprivnice i Križevaca, koji su ponovo postali ukupni pobjednik sportskih susreta, osvojivši i veliki prelazni pehar .Trofej im ostaje u trajnom vlasništvu jer su treći put bili ukupni pobjednik.

 

Dosad su to bile jedne od najbolje organiziranih igara na kojima je nastupilo više od 200 sudionika iz cijele Hrvatske. Naši natjecatelji su bili smješteni u hotelu Lišanj i tri dana, osim sportskih susreta, su im bili upotpunjeni raznim kulturnim sadržajima. Sportsko druženje udruga na razini Republike Hrvatske je i više nego opravdalo očekivanja svih sudionika, a udruga Sveti Marko Križevčanin je pokazala da je jedna od najaktivnijih i najboljih.

Miljenko Car, predsjednik udruge, je bio vrlo zadovoljan natjecanjem, rezultatima ali i načinom na koji se prezentirao rad udruge. Uz zahvalu svima koji su nastupili ipak je stavio naglasak na članove udruge, natjecateljima iz Koprivnice i Đurđevca.

Rezultati po sportovima:

-stolni tenis prvo mjesto, za Udrugu nastupali Dražen Kranjec, Josip Šastanj i Želko Radivoj.

– šah drugo mjesto, za Udrugu nastupali Damir Kelek, Željko Šiptar, Sreto Kos i Zdenko Žganec

– streljaštvo drugo mjesto, za  Udrugu nastupali Željko Mašek, Vlado Šok i Bruno Keleković.

– pikado prvo mjesto, za Udrugu nastupali Zlatko Žunić, Željko Antolić i Darko Vragović

 

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.