Mario Kovač protiv stotina u subotu na Culture Shocku

D Elvis je vokalno-instrumentalni sastav nastao spajanjem četiri osnovna elementa izložena stalnom utjecaju rock’n’rolla!

Mario – Vjetar (vokal) tjelesno je utjelovljenje Elvisa Presleya! Zec – Voda (gitara) unosi u bend protočnost melodije i budi u publici atavistična prisjećanja na prapočetke. L(a)na – Vatra (bas) je ritmična poetesa benda čiji atraktivan izgled plijeni pažnju te stvara legije okorjelih obožavatelja. Sven – Zemlja (bubnjevi) najstabilniji je faktor benda, čovjek s jednim licem, ali tisuću ruku. Tko su i zašto su oni na 7. Culture Shock Festivalu provjerimo u subotu u Klubu kulture od 21.30 sati. Jedinstveno kabaretsko iskustvo koja vam otvara put u transcedentalnu dimenziju na susret s pokojnim Kraljem koji iz onostranog stiže na ovostranu pozornicu Kluba kulture!

A…odmah poslije, u revijalnom i raspojasanom tonu, nije šala, nastaje prava Šok štala, u kojoj se ukazuje – DJ Mario Kovač.

 

Niste još bili? Onda ne znate kako je, pa dođite! Bili ste? Tek onda ništa ne znate! Provjerite od 23 sata zašto se neokrunjeni kralj trash scene četvrti put vraća u Klub kulture, na nekoliko glazbenih partija „1 protiv 100“!

Vezano

Komentari su zatvoreni.