KTC poražen u finalu regionalnog kupa, -14 od Bjelovara ipak pristojno

Utakmica finala kupa u rukometu za regiju sjever između križevačkog drugoligaša KTC-a i Bjelovarskog prvoligaša Bjelovara trebala se odigrati još na jesen, no kao što vidimo nije. Odigrala se u srijedu u Križevcima pred oko 100 gledatelja i pružila dosta zanimljivu igru, makar i ne rezultatsku neizvjesnost.

 Do 20. minute, dokad su domaćini imali snage, držala se i rezultatska neizvjesnost (12:13), kada gostujući trener Vidaković, nakon pozivanja tajmauta, uspijeva još bolje posložiti svoje redove i poluvrijeme završiti i više nego dobro u svoju korist (14:21). Igra KTC-a  nikako nije bila loša, naprotiv, no ipak se kvaliteta gostiju i mogućnost da svaki dan imaju po dva treninga negdje i morala pokazati. Domaći dečki su dali koliko su mogli, ali ih je pratio i mali peh jer su osim nekih olako izgubljenih lopti u cijeloj utakmici zapucali 7 stativa, promašili 2 sedmerca i krivo bacili 8 kontri, što su brzi gosti vrlo lako i efikasno kažnjavali.

Da budemo iskreni i objektivni, u ovom susretu se i nije očekivalo da će križevčani pobijediti, ali da će dati sve od sebe i ne izgubiti s velikom razlikom, to se ipak i željelo i očekivalo. I baš su to i uspjeli, bili su vrlo efikasni i zabili čak 29 gola, pa se zaostatak od 14 gola za Bjelovarom smatra dosta pristojnim  i vrlo poticajnim zaostatkom. Moramo još napomenuti da je KTC tek počeo sa pripremama i da je tek  3-4 treninga isforsirao rad sa loptom, jer početak nastavka prvenstva je 19. veljače i dotada će križevački klub biti u potpunosti spreman.

FINALE KUPA REGIJE SJEVER 1
RK“KTC“ – RK“BJELOVAR“ 29:43(14:21)

Za KTCsu igrali i postigli pogotke: Krunoslav Hunjak 8, Neven Predojević 7, Zrakić 5, Pavliček 3, Lorber 2, Šignjar 2, Roman Predojević 1, Matija Hunjak 1, Benković, Kamenar, Čorda, Petrač, Augustinčić, Višnjević, Kraljić, Šporer. Trener: Dragutin Miklečić.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.