Žapci istjeruju duhove od subote

Nakon subotnjeg Halloweena u Nedelišću, igrači KK Križevci, popularni Žapci, nemaju vremena za razmišljanje o horroru iz ravnog Međimurja. Večeras u 18 sati, u Modec se vraća KK Međimurje, trenutno vodeća momčad A2 lige Sjever.  Vraća, kažem, zato jer su u isto to subotnje poslijepodne u Modecu Čakovčani uvjerljivo dobili KK Radnik, čime je taj dvostruki međimursko-prigorski obračun maksimum bodova donio najsjevernijoj županiji. No, već večeras Žapcima se pruža šansa da naplate bar dio dugova, i to u finalu kupa „Krešimira Ćosića“ za regiju Sjever.

Iako trener Dražen Jendriš slaže momčad u stalnim konzultacijama s liječničkom službom (ozljede, viroze), nema predaje: igrači koji će istrčati na parket Modeca moraju ostaviti srce na terenu ako žele iz kolektivnog pamćenja svoje vjerne publike izbrisati bar dio sjećanja na proteklu crnu subotu! KK Križevci je mlad klub, a najbolja terapija za neočekivan i šokantan poraz je pobjeda protiv renomiranog i iskusnog protivnika. I to u regionalnom finalu kupa!

 

KK Međimurje, snažna, vodeća momčad drugoligaškog sjevera, predvođena iskusnim i čvrstim Zaspanom, zasigurno ne dolaze u Križevce proučavati Štatute i zapaliti svijeću Sv. Marku. A tu će naići na ranjenog, ali motiviranog domaćina i na ispunjeno i bučno gledalište, kojemu se žapci moraju odužiti u najmanju ruku borbenom i angažiranom igrom. A kad tako igraju sve je moguće.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.