Još jedan gostujući poraz ‘KTC’-ovih rukometaša

U ovoj sezoni rukometaši iz Križevaca nikako ne uspijevaju donijeti bodove iz gostovanja, iako se ovaj puta igralo u Novoj Gradiški protiv domaćina koji je do ovoga kola bio posljednji na ljestvici. Nikako da naši dečki ponove igru s domaćeg parketa koja bi im u ovakvim susretima sigurno donijela laganu pobjedu.

Već sam početak utakmice dao je naslutiti da “KTC” neće baš dobro proći jer se od prve minute igrači nisu držali dogovorenog načina igre. Domaćin je tako već u 5. minuti vodi s 3:0, dok Križevčani nijednom nisu šutirali prema golu rukometaša iz Nove Gradiške. No ipak nastaje mini serija “KTC”-a i poravnanje na 3:3 te u 12. minuti sedmerac koji križevački rukometaši ne iskorištavaju. To ponovo lagano podiže igrače Nove Gradiške i oni postižu tri gola u nizu pa je u 15. minuti 6:3. Nakon toga ponovo preokret i serija “KTC”-ovih dobrih realizacija u napadu i u 19. minuti je 7:7. Od tada na parketu za ozbiljno postoji samo jedna ekipa, ona domaćina koja vrlo lako sa skromnim rukometnim znanjem ali iznimnom borbenošću postiže 7 golova, dok gosti daju samo dva gola.  Rezultat je na poluvremenu 14:9. To su minute i golovi no i uz 3 promašena sedmerca i 4 pogođene stative (prvo poluvrijeme) i nepovoljnog rezultata stjecao se dojam da naši mogu puno bolje i da je pitanje trenutka kada će to i pokazati.
Drugo poluvrijeme uz dosta izmjena u križevačkom sastavu počelo je puno kvalitetnijom igrom a i rezultatski je bolje izgledalo. Tako je u 39. minuti zaostatak bio od samo 2 gola (17:15). Od tada se je igralo gol za gol uz puno tehničkih grešaka i s jedne i s druge strane ali i djelitelja pravde. Pravu priliku za izjednačenje ili eventualnu pobjedu igrači “KTC”-a niti nisu dobili tj. nisu se uspjeli izboriti za nju. Moramo napomenuti da je na strani križevačkih rukometaša ponovo bilo previše neprisiljenih pogrešaka u napadu, 11 puta su pogodili vratnicu ili stativu, promašili 4 penala, a i golman je bio daleko od dobrih obrana. Čestitke domaćinu na prikazanoj borbenosti i pobjedi.

19. kolo II. HRL sjever
 
RK “NOVA GRADIŠKA” : RK “KTC” 28:24 (14:9)

Za “KTC” su igrali i postigli pogotke: Pavliček 8, Kraljić 4, Trajkovski 2, Krunoslav Hunjak 2, R. Predojević 2, Matija Hunjak 2, Čorda 1, Kamenar 1, Šignjar

1, Petrač 1, Ig. Augustinčić, Višnjević 13 obrana.

Trener: Dragutin Miklečić

Sljedeće kolo Križevčani su domaćini protiv RK “Spačve” iz Vinkovaca.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.