A sada…sport i politika – na tribini u četvrtak

Obrazovni dio jubilarnog, 5. festivala Culture Shock u Križevcima ove godine završava u četvrtak 2. travnja, i to sportskim programom. No, sadržaj tribine koju će držati sportski novinari Jura Ozmec iz Zagreba i Marijan Bakić iz Karlovca nije samo revijalan i rekreativan, već zahtijeva i umni napor.

Oni će naime govoriti o odnosu sporta i politike u lokalnoj zajednici. U četvrtak u 19.30 sati u Klubu kulture bit će tako riječi o zavodljivoj igri politike i sporta kao dva društvena fenomena, te utjecaju i lokalne vlasti na lokalne sportaše. I na križevačkom terenu takve pojave nisu strane, a kojih su razmjera i kako ih detektirati i riješiti doznajte u četvrtak od iskusnog tandema.

Jura Ozmec je istaknuti sportski novinar i TV komentator HRT-a, predsjednik Hrvatskog zbora sportskih novinara, dok je Marijan Bakić dugogodišnji urednik KAŠ-a (Karlovačkog športa), sportski kolumnist. Podrška i sudjelovanje publike su poželjni, a sjedeća mjesta na ovoj sportskoj tribini u Klubu osigurana su svima!

Vezano

Komentari su zatvoreni.