Uskoro drugi ‘Biciklistički pozdrav jeseni’

Križevčani, kao i svi ostali stanovnici Lijepe naše, i ove jeseni imaju izvrsnu priliku učiniti nešto dobro za svoje zdravlje, ali i za okoliš.
Nakon odličnog prošlogodišnjeg odaziva Križevčana i biciklista iz okolnih gradova, i ove se godine povodom Svjetskog dana bez automobila (22. rujna) i Europskog tjedna kretanja (16.-22. rujna) u nedjelju 21. rujna u Križevcima održava biciklijada "Biciklistički pozdrav jeseni".
Organizatori biciklijade su Križevačka udruga biciklista i Udruga hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a "Sveti Marko Križevčanin", a pokrovitelj je Grad Križevci.

Biciklijada počinje u 10:30 sati ispred Doma HV-a u Križevcima i u vožnji do Vratna predviđa polaganje vijenaca ispred spomenika poginulim braniteljima te posjet Pokretu Fokolara "Djelo Marijino". U Vratnu sve sudionike očekuje ručak, iznenađenje te natjecanje u vožnji spretnosti s bogatim fondom nagrada. Najs(p)retnijeg biciklista očekuje novi bicikl poznate svjetske marke.


Svim sudionicima biciklijade osigurani su hrana i piće, a biciklistima iz Zagreba i prijevoz vlakom (polazak iz Zagreba u 9:07, a povratak iz Križevaca u 14:41).

Sponzori biciklijade su Miško trgovina, Tiskara SuperPrint, HAK Križevci, Vatrogasna postaja Križevci, Hrvatske željeznice i Hrvatske šume d.d., dok su medijski pokrovitelji Radio Križevci i Križevci.info.

Vezano

Komentari su zatvoreni.