O studiranju vani na tribini ‘Culture Shocka’

Nakon što ga je u listopadu prošle godine izdala udruga P.O.I.N.T., Vodič za poslijediplomski studij u inozemstvu predstavljen je i dostupan studentima i zainteresiranima diljem Hrvatske, od Zagreba, Čakovca, Petrinje, Poreča i Pule do Rijeke, Zadra, Splita i Dubrovnika. Neke promocije su održane u sklopu UNESCO-ovog Svjetskog dana znanosti i Tjedna međunarodnog obrazovanja u studenom. Ispred izdavača će ga na tribini Culture Shock Festivala u srijedu 26. ožujka u Križevcima predstaviti mr.sc. Hrvoje Belani, predsjednik udruge P.O.I.N.T.
Autori vodiča, magistri računarskih znanosti Domagoj Babić i Zvonimir Rakamarić, doktorski studenti na UBC-u u Kanadi i dobitnici prestižne svjetske nagrade Microsoft Fellow, dali su savjete i korisne primjere oko izbora područja, sveučilišta, zavoda i mentora do financiranja studija, načina stipendiranja i samih prijava na natječaje.
Vodič je tiskan sredstvima udruge P.O.I.N.T. i podrškom Grada Križevaca, distribuira se besplatno, a elektronička verzija vodiča dostupna na Web-sjedištu izdavača. Tribina će se održati u Klubu kulture od 19 sati, a svaki posjetitelj dobit će svoj primjerak vodiča.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.