U subotu savjetovanje o ulozi sporta u odgoju mladih

U subotu 19. siječnja u Centru Marijapoli Faro u Križevcima održava se teoretsko-praktično savjetovanje na temu "Odgojna vrijednost sportskih aktivnosti mladih i odgovornost odraslih". Organizatori savjetovanja, Pokret fokolara, Grad Križevci i Sportmeet pozivaju zainteresirane građane, posebno trenere, predsjednike sportskih udruga, nastavnike i roditelje na jutarnja izlaganja gradonačelnika Branka Hrga o sportskim aktivnostima u Križevcima i docenta pedagogije sporta Paola Crepaza o odgajanju sportom, te poludnevno sudjelovanje u radu po skupinama.

Prijavni obrazac potrebno je dostaviti u gradski upravni odjel za društvene djelatnosti u Zakmardijevu 12, ili elektroničkom poštom, do srijede 16. siječnja. Kotizacija i ručak u iznosu od 60 kn mogu se uplatiti na žiro-račun broj 2402006–1100070715. Za dodatne informacije svi zainteresirani mogu se obratiti kod Irene Konda na telefon 098/398-140.

Kako stoji u pozivu na sudjelovanje, danas mladi istodobno žive iskustvo djeteta, učenika, sportaša, građanina, uz rizik da ih se dezorijentira zahtjevima koji se međusobno sukobljavaju, a ponekad su pretjerani i proturječni. Odrasli koji brinu za njihov odgoj pozvani su na suradnju, svatko u svojoj ulozi, kako bi se uskladile odgojno-sportske aktivnosti i prenijele dosljedne poruke koje će poštivati rast mladih.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.