Županijska skupština odredila nagrađene u županiji

KC_KZ_zupanija.gifVijećnici skupštine Koprivničko-križevačke županije danas su odlučili tko su ovogodišnji dobitnici nagrada što će se dodijeliti na svečanoj sjednici 13. travnja u Koprivnici na Dan ove županije.
Nagradu za životno djelo, povelju i novčani iznos od pet prosječnih plaća u Hrvatskoj, primit će umirovljeni liječnik dr. Krešimir Švarc za najviše uspjehe u radu i osobite zasluge u zdravstvenom, javnom i kulturnom djelovanju.

Povelju Koprivničko-križevačke županije i zlatnik s likom zaštitnika svetog Marka Križevčanina dobit će trgovačko društvo KTC iz Križevaca i KUD Tomislav iz Svetog Ivana Žabna, za doprinos ugledu i promociji županije.

Za iznimna gospodarska postignuća u protekloj godini županijsku nagradu će dobiti Hmeljarska poljoprivredna zadruga Gregurovec iz općine Sveti Petar Orehovec te građevinska tvrtka Gratit iz Virja. Današnjom odlukom vijećnika skupštine Koprivničko-križevačke županije dodijelit će se pet zahvalnica udrugama i društvima iz Virja, Sigeteca, Koprivnice, Kalinovca i Križevaca.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.