[FOTO] Šest odličja za Plesni studio Mali i veliki

Na plesnom festivalu Križevci Dance Cup proteklog vikenda u sportskoj dvorani OŠ Ljudevita Modeca, plesačice iz Plesnog studija Mali i veliki iz Križevaca i Koprivnice osvojile su šest odličja. U tri kategorije (formacija juniori, duo djeca i grupa djeca) osvojile su prva mjesta, dvije koreografije osvojile su druga mjesta (formacija juniori i duo djeca) i jedna koreografija u kategoriji formacija djeca osvojila je treće mjesto u velikoj konkurenciji klubova iz Slovenije i Hrvatske.

Plesačice su nastupile s još dvije koreografije koje su osvojile četvrta mjesta. Osnivačica i direktorica Plesnog studija Lahorka Lojen zadovoljna je nastupima i pohvalila je klupske trenere koji su, zajedno s njom, odradili “lavovski” posao pripremajući plesačice za natjecanje. Posebno je zahvalila vjernim navijačima roditeljima, bakama, djedovima i prijateljima koji na svakom nastupu daju podršku i vjetar u leđa.
Nastupati doma pred domaćom publikom je uvijek posebno i obožavamo tu atmosferu. Neke grupe su ove godine u Križevcima prvi put plesale na natjecanju i probile led, na što smo jako ponosni”, poručila je Lahorka Lojen.

U juniorskoj grupi su plesale: Lena Šver, Tea Hegedić, Leona Iva Buzina, Lucija Lacković, Lucija Kepa, Ines Čevisek, Nika Grbešić, Iva Koprić, Melani Brežac, Nadin Đura i Tesa Vranešić. Djecu su predstavljale Maša Miklin, Katarina Mišković, Petra Vranić, Iva Rađa, Igra Puljiz, Petra Grgić, Ema Sobota, Lili Marin, Magdalena Matešić, Janja Karlovčec, Mia Mužić, Shante Lee Sinjeri i Leona Triplat. Za miniće su plesale Dora Lugomer, Ivona Mišković, Marta Mateković, Sabina Vitanović, Mia Maria Harmicar, Denia Ibrahimagić i Ela Habdija, dok je solo plesala Leona Iva Buzina.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.