Otvorene su prijave za Božićni stolnoteniski turnir za rekreativce

Stolnoteniski klub Križevci priprema Božićni stolnoteniski turnir za rekreativce, treći po redu, koji će se igrati 26. prosinca u dvorani Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkog i poziva sve zainteresirane dobre zabave uz sportsku aktivnost da im se pridruže. Tko želi sudjelovati treba se prijaviti tajniku kluba Ivanu Kranjcu do 23. prosinca do 20 sati na broj 092/191-7987 ili na mail tajnik@stkkrizevci.hr.
Voditelj turnira je međunarodni stolnoteniski sudac Damir Komerički, a svi prijavljeni igrači igrat će u istoj kategoriji, dobne granice nema. Turnir je namijenjen igračima s područja grada te sudionicima gradske stolnoteniske lige. Već se prijavio i lanjski pobjednik Ivan Knapić, a svi koji su od njega izgubili imaju priliku za revanš.

Kotizacija za sudjelovanje iznosi 50 kn u što je uključeno igranje najmanje četiri meča, ručak u restoranu Tomislav i druženje uz TS Inesi. “Dođite, prijavite se i provedite dan uz stolni tenis. Očekuju vas nagrade, cjelodnevno druženje te na kraju ručak i druženje. Pozivamo sve stolnoteniske rekreativce da se prijave na naš Božični turnir”, poručuju iz kluba.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.