Rukometaši KTC-a u subotu trebaju podršku publike

Križevački rukometaši u subotu navečer dočekuju Sesvete u 10. kolu najvišeg hrvatskog rukometnog razreda. Sesvećani su drugi na ljestvici Lige B s 13 bodova, a KTC šesti sa 6. Za domaćina je najvažnije što se poboljšao “zdravstveni karton” i što će u subotu ponovno zaigrati iskusni Matija Perajica koji je zbog ozljede stopala poprilično nedostajao u prethodnim kolima.

Za KTC su, realno, puno značajnije utakmice u nastavku natjecanja i ogledi s momčadima s kojima će se naći u Ligi za ostanak zbog prenošenja bodova.

Sesvete su poletna momčad s juniorskim i kadetskim reprezentativcima, a Križevčanima bi dodatni vjetar u leđa bila snažna potpora s tribina križevačkog sportskog doma. Utakmica KTC-Sesvete počinje u subotu u 18:30.

Predstojeći ogled najavljuje Ivan Harča. “O njima ne treba puno trošiti riječi, dovoljno je reći da su po kvaliteti odmah iza PPD-a i NEXE-a. Pokušat ćemo se što bolje pripremiti i dati sve od sebe da ostvarimo pozitivan rezultat. U tome će nam uvelike pomoći naši navijači koje pozivam da dođu i podrže nas u što većem broju“, rekao nam je Ivan Harča.

Vezano

Komentari su zatvoreni.