MK Ante Leon Starčević osvojio IX. Memorijal Anto Krnjić

U Križevcima je jučer, 2. listopada, održam 9. Memorijal Ante Krnjića. Nakon devet kola sa 7.5 boda prvo mjesto i glavnu nagradu od 1000 kuna osvojio je MK Ante Leon Starčević ispred FM Matka Ognjena sa istim brojem bodova koji je osvojio drugo mjesto i 700 kuna, a treći je bio MK Horvat Damjan sa 6.5 boda osvojivši 500 kuna.

Novčane nagrade za četvrto i peto mjesto u iznosu od 300 i 200 kuna osvojili su na četvrtom mjestu MK Franjo Josip Marković sa 6.5 boda i IM Ozren Biti također sa 6.5 boda. Najuspješnija u ženskoj konkurenciji bila je Nora Berdalović koja je sa 4 boda osvojila novčanu nagradu u iznosu od 200 kuna.

U kategoriji kadetkinja prvo mjesto osvojila je Laura Friščić, druga je bila Helena Domislović i treća Ivana Emili Turkalj. U kategoriji kadeta prvo mjesto osvojio je Ivan Martić, drugi je bio Matej Friščić i treći je bio Patrik Katalenić. U kategoriji juniorki prvo mjesto osvojila je Marija Bilješko, druga je bila Laura Lukinović i treća Katarina Zvonar. U kategoriji juniora prvo mjesto osvojio je Kristijan Šagovac, drugi je bio Ivan Maravići treći Ivan Vraneša.

Najmlađi sudionik memorijala bio je Jakov Friščić, a najstariji Marijan Garac. Najuspješniji igrač ispred ŠK Križevci bio je MK Antonio Radić, unuk Ante Krnjića koji je ujedno i bio direktor turnira te je zajedno sa predsjednikom ŠK Križevci Igorom Kudeljnjakom podijelio osvojene pehare, medalje i novčane nagrade.

Turnir je prošao u ugodnoj i korektnoj šahovskoj atmosferi te se zahvaljujemo svim sudionicima na fer i korektnoj igri.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.