Novi programi za predškolce i odrasle u Školi brzog čitanja i mudrog učenja

Škola brzog čitanja i mudrog učenja u Križevcima i Koprivnici počinje s novim programima!

Program za predškolce i polaznike 1. razreda čini  vrhunsku pripremu za nadolazeću interakciju sa školskim aktivnostima, obuhvaća vježbanje kondicije i spremnosti za kontinuirani rad, podizanje samopouzdanja u područjima koja dijete očekuju u školi, razvijanje osjećaja odgovornosti za ono već učinjeno i za ono što tek treba učiniti i razvoj tzv. školskih predvještina kod djeteta.

Program za maturante, studente i odrasle obuhvaća tehnike brzog čitanja, pamćenja, izdvajanje bitnih informacija, prezentiranje, brzo učenje u kratkim vremenskim rokovima, podizanje koncentracije i skraćivanje radnog vremena.

Na oglednim radionicama se igramo, zabavimo, plešemo, procijenimo brzinu čitanja i razumijevanja te naučimo novu tehniku pamćenja!

Ogledne radionice se osim u navedenim terminima organiziraju prema vašim interesima i potrebama, individualno ili grupno.

Prijave obavezne!

ČETVRTAK, 23.9.2021. (Frankopanska 7, Križevci)

18.00 Ogledna radionica za predškolce i učenike 1. razreda OŠ

PETAK, 24.9.2021. (Trg mladosti 4, Koprivnica)

18.00 Ogledna radionica za predškolce i učenike 1. razreda OŠ

19.30 Škola brzog čitanja i mudrog učenja za MATURANTE, STUDENTE I ODRASLE

PONEDJELJAK, 27.9.2021. (Frankopanska 7, Križevci)

19.30 Škola brzog čitanja i mudrog učenja za MATURANTE, STUDENTE I ODRASLE

red

U sklopu Škole brzog čitanja i mudrog učenja učimo metodama funkcionalnog učenja, koje podižu razinu samopouzdanja i motivacije kod naših polaznika, što ima za posljedicu bolje rezultate u školi, na fakultetu, na poslu i u svakodnevnom životu.

Iskoristite poseban popust za izviđače i za članove vlastite obitelji!

Škola brzog čitanja i mudrog učenja je međunarodni obrazovni sustav i trenutno je prisutna na preko 50 lokacija u 7 država, od čega na više od 20 lokacija u Republici Hrvatskoj. Ima stručni tim od preko 100 aktivnih certificiranih nastavnika te provodi 5 jedinstvenih obrazovnih programa temeljenih na funkcionalnom učenju, a namijenjenih predškolcima, osnovnoškolcima, srednjoškolcima, studentima i svim odraslima. 

Škola je od 2020. godine vlasnik Certifikata europske franšizne kvalitete te je više puta nagrađivana za izniman doprinos obrazovanju. Bili smo sponzori prve tri nagrade Nacionalnog kviza za poticanje čitanja 2020. i u Koprivnici smo upisali pobjednika kviza! 

Vidimo se na oglednim radionicama!

Više informacija o radu škole u vašem gradu i programima možete pronaći na Facebook i Instagram stranicama te dobiti putem naših kontakata:

https://www.facebook.com/SBCiMUKoprivnica

https://www.facebook.com/SBCiMUKrizevci

0981936393, 098357788

Www.brzocitanjeiucenje.eu

BrzoCitanjeiUcenjeKC@gmail.com

BrzoCitanjeiUcenje@KZ@gmail.com

Vezano

Komentari su zatvoreni.