Kopali pa prerezali HT-ove kablove

Od utorka popodne stanari Ulice Stjepana Radića bili su bez fiksnih usluga telefona i interneta, a korisnici paketa koji uključuju televiziju nisu mogli pratiti niti televizijske programe operatera koji koriste infrastrukturu Hrvatskog telekoma.

Radio sam za računalom i odjednom je pukla veza. Javio sam se svom operateru koji je obećao kvar riješiti u roku od 48 sati. Mislio sam da je kvar na mojoj liniji. Srećom, operater mi je odmah aktivirao dodatni mobilni internet pa sam mogao nastaviti s poslom“, rekao je jedan od stanara. No u kvaru nije bila samo njegova linija, već je više zgrada ostalo bez fiksnih usluga.

Na navedenoj lokaciji je u utorak oko 13 sati došlo do oštećenja podzemnog telekomunikacijskog kabela uslijed radova trećih strana. Poduzeli smo sve kako bi se kvar sanirao u što je moguće kraćem roku te su upravo u tijeku radovi na sanaciji oštećenja i očekujemo skorašnju uspostavu svih usluga. Iskreno se ispričavamo radi nastalih poteškoća i neugodnosti“, odgovorio nam je Hrvatski Telekom.

U utorak su uistinu počeli radovi na zelenoj površini uz parkiralište ispred hotela gdje su kopali bageri. Budući da je vlasnik navedene čestice Grad Križevci pitali smo ih što se tamo radi i tko izvodi radove, no odgovor nismo dobili. Fiksne usluge ponovo su uspostavljene u četvrtak popodne.

Nakon objave teksta stigao je i odgovor od Grada.

Obavještavamo vas da je riječ o radovima proširenja parkirališta čiji je investitor tvrtka Radnik d.d. pa vas
molimo da se za detalje obratite njima
“, poručili su. Odgovor od investitora objavit ćemo kad stigne.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.