Prijavite se na besplatan tečaj programiranja

Od ponedjeljka 15. ožujka počinje novi ciklus tečajeva programiranja koje u sklopu projekta Future Hub provodi udruga P.O.I.N.T s partnerima. Program je namijenjen učenicima, studentima i zainteresiranim građanima koji poznaju osnove programiranja u Pythonu ili nekom drugom programskom jeziku.

Današnja računala, pametni telefoni, automobili, kućanski uređaji i industrijski strojevi – svi su oni ili povezani na mrežu svih mreža Internet ili su barem međusobno umreženi. Na dobrobiti umrežavanja smo se brzo navikli pa je čovjek polako postao rob svog digitalnog okruženja, čiji dizajn je sve kompleksniji i sve je zahtjevnije razumijevanje njegovog rada. Upravo zato na radionicama “Osnove računalnih mreža i programiranje chatbotova” polaznici će se baviti demistifikacijom pojmova vezanim uz računalne mreže i mrežne protokole.

“Odgovorit ćemo na pitanja o tipovima, topologijama i komponentama računalnih mreža te u drugom dijelu tečaja iskoristiti stečena znanja o mrežama kako bi implementirali jednostavan mrežni program, chatbot za komunikacijsku mrežu Telegram Messenger, u programskom jeziku Python“, najavljuje voditelj radionica dr.sc. Andrej Dundović.

Kao i svi programi na Future Hubu i ovaj je besplatan, no obavezne su prijave preko maila futurehub@udruga-point.hr. Više informacija o projektu i programima koji su u tijeku nalaze se na stranici futurehub.krizevci.eu.

Radionice će se održavati ponedjeljkom u 19 sati u učionici Pučkog otvorenog učilišta u sklopu društvenog centra Future Hub.

Vezano

Komentari su zatvoreni.