Instruktažni centar potpisao ugovor vrijedan više od milijun kuna za projekt „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti putem IKT tehnologija“

Instruktažni centar d.o.o. Križevci je s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta te Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije dana 24.03.2020.g. potpisao Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava oznake KK.03.2.1.19.1200 u svrhu provedbe projekta pod nazivom „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti INSTRUKTAŽNOG CENTRA putem IKT tehnologija“

Cilj projekta je doprinijeti konkurentnosti INSTRUKTAŽNOG CENTRA kroz povećanje kvalitete i profesionalnosti modernizacijom poslovnih procesa putem nabave i ugradnje nove IT opreme te specifičnih programskih rješenja u cilju optimizacije svih radnih i poslovnih procesa.

Digitalizacijom poslovnih i radnih procesa INSTRUKTAŽNI CENTAR će poboljšati svoj tržišni položaj te povećati konkurentnost i učinkovitost poslovanja te na taj način osigurati svoj daljnji rast i razvoj.

Ostvarenjem zacrtanog cilja postići će se slijedeći rezultati:

– omogućit će se razvoj INSTRUKTAŽNOG CENTRA jačanjem tržišne pozicije i povećanjem konkurentnosti,
– povećat će se  prihodi od prodaje usluga,
– pridonijeti će se razvoju informacijskog društva u Republici Hrvatskoj te
– omogućiti nova zapošljavanja.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.182.042,53 kn od čega se 653.403,78 kn sufinancira bespovratnim sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija u financijskom razdoblju 2014. – 2020.g., temeljem Poziva „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MPS-ova kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) – 2 referentne oznake KK.03.2.1.19., s ciljem poboljšanog razvoja malih i srednjih poduzetnika na domaćim i stranim tržištima.

Razdoblje provedbe projekta je od 01. travnja 2020.g. do 01. travnja 2021.g.

Vezano

Komentari su zatvoreni.