Posljednje četiri žrtve koronavirusa u Hrvatskoj preminule su u koprivničkoj bolnici

Nacionalni stožer civilne zaštite na svojoj je dnevnoj presici objavio najnovije informacije o koronavirusu u Hrvatskoj. Vili Beroš iznio je sljedeće podatke:

“77. je dan od prvog slučaja virusa COVID-19 u Hrvatskoj. Imamo 9 novooboljelih, ukupno 2196 slučajeva. Testirano je 46071, u posljednja 24 sata 1169 ljudi. Preminuo je muškarac 1936. godište iz Koprivnice, štićenik Doma za nemoćne i starije. Oporavljenih je ukupno 1784, dvadeset više nego jučer.

S Brača je njih 7 novopozitivnih i dvoje je s područja Brodsko-posavske županije. Ravnatelj KBC-a Rijeka izvijestio me da su otpustili zadnjeg pozitivnog bolesnika iz bolnice”, potvrdio je Beroš dobru vijest za kraj.

U posljednja dva dana u Hrvatskoj imamo četiri preminule osobe od koronavirusa, a sve su umrle u Koprivnici i bili su štićenici tamošnjeg Doma za nemoćne i starije. Ukupno je deset štićenika koprivničkog Doma preminulo od koronavirusa, a ravnatljica istog – Vesna Križan – danas je podnijela ostavku. Župan Darko Koren prihvatio je njezinu odluku:

“Moraju se presjeći tokovi koji ne daju garanciju uspjeha. Njezin potez je izuzetno odgovoran i moralan“, kazao je Koren, a prenosi ePodravina.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.