Osnovna škola Ljudevita Modeca obilježila Dan škole

Osnovna škola Ljudevita Modeca obilježila Dan školeUz bogat glazbeni program, Osnovna škola Ljudevita Modeca Križevci jučer je u Velikoj dvorani Hrvatskoga doma obilježila Dan škole.

U programu su nastupili učenici od drugog do osmog razreda kao i zbor učitelja koje je pripremio Ozren Bogdanović.

Pored nastupa, kroz prezentaciju je prikazano što su učenici radili proteklih godinu dana, brojne manifestacije u kojima su sudjelovali kao i ostvarene uspjehe na mnogobrojnim natjecanjima.

Na kraju priredbe prigodne riječi uputili su ravnatelj Osnovne škole Ljudevita Modeca Križevci Dražen Bokan i gradonačelnik Mario Rajn, a svečanosti su nazočili i predsjednik Gradskog vijeća Grada Križevaca Marko Katanović, pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel i predsjednik Odbora za obrazovanje, kulturu, brigu o djeci i sport Gradskog vijeća Grada Križevaca Dejan Pernjak.

Vezano
1 komentar
  1. kaja piše:

    Bila sam na koncertu, kojim su obilježili Dan škole.
    Zadivljena sam sa svim aktivnostima u protekloj godini.
    Isto tako sa samouvjerenošću nastupa (male djece), bilo da je: najavljivanje, solo pjevanje, plesne točke ili instrumentali, sa (za mene) čudnim udaraljkama.
    A, ono što zaista, treba istaknuti (uz sav trud u nastavi), da su nastavnici, još pronašli volje i vremena za pjevanje u zboru, te su i za cijelo vrijeme koncerta stajali na nogama.
    SVAKA ČAST!

Komentari su zatvoreni.