Tim ‘BATman’ pobijedio na 15. kvizu i zaključio sezonu Pub inKVIZicije

Tim “BATman” nosit će titulu prvaka, najboljih “Kvizevčana”, preko cijeloga ljeta i do nove sezone Pub inKVIZicije, obzirom na to da je sinoć pobijedio na 15. izdanju kviza, posljednjem u sezoni 2017./18. Sastav koji čine Barbara Popović Jarža, Ana Končurat, Tomislav Sukalić i Mario Matešić, ne samo da je osvojio svoj prvi trofej, već je postigao i najveći rezultatski uzlet – nakon prvog “poluvremena” bili su šestoplasirani od 10 timova, da bi se u finalnoj rundi digli i prikupili 40 od mogućih 66 bodova. Za nagradu im pripadaju besplatne ulaznice na sljedeći naplatni događaj Kluba kulture.
Uspon “BATmana” bio je svojevrsno iznenađenje, a takvim se sigurno može okarakterizirati i stanje na ljestvici ispod.
Naime, prvi se put dogodilo da su u pripetavanju, i to za drugo mjesto, sudjelovala tri tima – branitelji naslova s 14. inKVIZicije “Kraljevi lavova”, vlasnici najviše naslova pobjednika “Klub 247” i “Ni da ni ne”, koji je na kraju ovoga troboja bio i najegzaktniji u odgovoru na pitanje procjene. Članovi (Vedrana Rađa, Darko Kožar, Tomislav Stipić, Dino Glavočević) će se osladiti pizzama u restoranu Tomislav.
Prema odluci organizatora iz udruga P.O.I.N.T. i K.V.A.R.K., treća nagrada je “udvostručena”, odnosno pića u Klubu kulture dobili su i “Klub 247” (Nataša Lovreković, Goroslava Tkalec, Ratko Matić, Željka Kržek-Novosel) i “Kraljevi lavova” (Darko Laklija, Martina Laklija, Ivor Vidaković, Jelena Ivezić), čime nitko nije kažnjen ili oštećen, naprotiv.
Subotnji kvizni proces imao je, mora se napomenuti, i zamalo neugodnu epizodicu, jer je pri zbrajanju bodova bilo nekih previda koji nisu mogli proći bez (emfatičnih) reakcija nekolicine igračica i igrača.
No, na kraju balade i ovosezonskog kviznog ciklusa presudila je korektnost i vedar kvizni duh sviju sudionika.
Sljedeća redovita, “konvencionalna” kvizna utakmica zakazana je za jesen, jedne subote u rujnu, ali već za nepuna tri tjedna, u subotu 16. lipnja, u vikendu 51. Križevačkoga velikog spravišča, na rasporedu je “posebno izdanje”, igra nazvana Krizevačko kvizišče.
InKVIZitori spravljaju poseban tematski kviz, po “domači” i po Štatutima. Pozivaju zato sve puce i dečke i pajdaš(ic)e dobre volje da dođu u Atrij likovne galerije i zaigraju prigodni križevački kviz. Detalji u programu ovdje.

REZULTATI
1. BATMan – 40 od mogućih 66 bodova
2. Ni da ni ne – 39/66
3. Kraljevi lavova – 38/66
Klub 247 – 38/66
4. Buco – 37/66
Radio i aktivni Prigorci – 37/66
5. Kvizlinzi – 36/66
6. Veljko Popović – 35/66
7. Untergrunt – 31/66
8. BF ekipa – 24/66

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.