Hana Sokač: ‘Ovo mi je prvo ljeto bez parea! Šepurim se po plaži!’

NAPOKON OPUŠTENA NA MORU Bivša kandidatkinja ‘Života na vagi’, Hana Sokač ne odustaje od zdrave prehrane i tjelovježbe. I ne samo to, priznaje da joj je ovo prvo ljeto bez parea!

‘Vježbam tri puta tjedno, idem u novootvorenu teretanu u kojoj imaju puno novih sprava, a uzela sam i program polu-individualnih treninga!’, kazala je Hana, koja svoju prehranu bazira na povrću i voću, a napravila je i sladoled od grčkog jogurta i banane.

‘Sve baziram na voću i povrću, a u kuhinji radim čuda! Napravila sam super sladoled – samo smiksajte bananu i pomiješajte jogurt te ostavite u ledu 24 sata’, otkrila je jedan od svojih recepata simpatična Križevčanka koja, priznaje, sada ima savršenu medicinsku sliku. ‘Doktor je bio oduševljen, a i ja sam jer sam stopostotno zdrava! Lako se krećem, osjećam se zdravo i sretno’, veli Hana koja je dio ljeta već provela na moru, u Malinskoj, gdje je po prvi put u životu na plažu došla bez parea!

‘Mogu vam reći da je ovo prvi put da se nisam odmah, što prije, zaletjela u more, nego sam se čak i šepurila po plaži prije ulaska!’, smije se bivša kandidatkinja showa, otkrivajući da za dva tjedna pokreće i svoj youtube kanal na kojem će odgovarati na razna pitanja svojim pratiteljima kojih, kako kaže, ima preko tri tisuće.(RTL.hr)

Vezano
1 komentar
  1. kaja piše:

    Evo, jedna lijepa, a naročita poticajna priča naše Hane, koja je bila kandidatkinja “Život na vagi”.
    Poticaj SVIMA nama, da vidimo kako je mukotrpno skidanje viška kilograma, koje lako “nabacimo”, a poslije slijedi teško skidanje. I, nije toliko pitanje izgleda, koliko zdravstveni problemi. Trabaju to naši organi, zglobovi i kralježnica, a i psiha svakodnevno nositi-izdržati.
    Hani želim ustrajnost, i biti će mi drago da je vidim kako se “šepiri” i oko našeg križevačkog bazena!

Komentari su zatvoreni.