U Mladinama svečano otvorena zdravstvena ustanova Mediviva

U petak, 7. srpnja 2017. u križevačkom naselju Mladine svečano je otvorena ustanova za zdravstvenu njegu i fizikalnu terapiju Mediviva. Uoči službenog rezanja vrpce, samu ustanovu kao i djelatnice predstavila je njena osnivačica Renata Deduš. Osvrnula se na usluge koje pružaju poput mjerenja vitalnih funkcija, zbrinjavanje akutnih i kroničnih rana, uzimanje materijala za laboratorijske pretrage, palijativna skrb oboljelih, kao i kinesio taping, chair masaže, medicinske masaže, te terapije elektroprocedurama odnosno ultrazvuk, magnet, laser i ostalo.

Otvorenju je prisustvovao i zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško koji je čestitao Renati Deduš na osnivanju jedne ovakve ustanove za zdravstvenu njegu te joj poželio puno uspjeha u radu. Čestitkama se pridružio i župan Darko Koren te dodao kako je interes Koprivničko-križevačke županije upravo ovakva ustanova jer je sve više onih kojima je potrebna. Nakon uvodnih riječi, u pratnji uzvanika vrpcu su prerezali župan Darko Koren, Renata Deduš te njen pacijent William Pittner te tako službeno otvorili ustanovu Mediviva.

Uslijedio je obilazak ustanove gdje je sve okupljene s pomagalima i medicinskim uređajima upoznala Anamaria Crnčić, a nakon toga su svi mogli izmjeriti krvni tlak i šećer u krvi.

Vezano
2 komentara
 1. kaja piše:

  Baš je lijepo pročitati, da se nešto novo otvara u našem Gradu. Odmah, mislim na novo zapošljavanje.
  Čestitke gđi. Deduš, jer nam je jedna takva ustanova kronično nedostojala.
  S obzirom na sve veću starosnu dob, pitanje palijative, pitanje starijih samaca, probleme čekanja za fizikalnu terapiju, itd…
  Nadam se da će se pronaći i neki modusi, za pripomoć onima, slabijeg imovinskog stanja?!
  Svako dobro i sretno našoj Medivivi!

 2. buba.ba piše:

  lijepo da netko nešto otvara i zapošlajva , ali primjedba novinaru – Mladine nisu križevačko naselje nego ulica (i to već dugo) , a službeni popis ulica se objavljuje u Službenom vijesniku Grada Križevaca

Komentari su zatvoreni.