Drugi tjedan bootcamp ‘Želim (p)ostati poduzetnik’

Udruga za ekonomiju zajedništva poziva na poduzetnički bootcamp u sklopu projekta “Želim (p)ostati poduzetnik”, koji će se održati u četvrtak, 22. i petak 23. lipnja 2017. godine u Mariapoli Faro u Križevcima. Postoji mogućnost pokrića troškova hrane i smještaja, a prijave se primaju e-poštom.

– Ovo je dio međunarodnog projekta Ekonomija zajedništva – međunarodna inkubacijska mreža, u sklopu kojeg smo održali četiri edukacijska modula, nakon kojih naš bootcamp dolazi kao šlag na tortu, istaknuo je organizator Peter Fabjan.

Do sad je prijavljeno trinaest poduzetničkih projekata za koje će se tijekom bootcampa izraditi i analizirati poslovni planovi, s kojima se mogu poduzeti sljedeći koraci, odnosno traženje financiranja obrađenih poduzetničkih ideja.

– Voditelj bootcampa biti će Tihomir Hodak iz Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci uz, kao i uvijek do sada, svesrdnu pomoć profesora Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, djelatnika raznih razvojnih agencija, iskusnih poduzetnika i studenata, zaključio je Fabjan.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.