Potraga za Stjepanom Kosom iz Sv. Helene

Nestali Stjepan Kod kod Križevaca

Kako javlja portal za nestale osobe Nestali.hr, 49-godišnji Stjepan Kos nestao je u četvrtak u 5 sati ujutro u okolici Križevaca, točnije u mjestu Sveta Helena gdje je zadnji put viđen, a u trenutku nestanka Stjepan je bio odjeven u crne traperice, tamnoplavu jaknu i smeđe čizme. Nestali Kos visok je 175 centimetara i ima kestenjastu boju kose.

Ima zelene oči i srednje je tjelesne građe te nosi naočale. U petak tijekom dana pretraženo je 1600 ha. U potrazi je sudjelovalo 19 članova HGSS-a s četiri potražna tima iz Stanica Novska, Čakovec, Koprivnica i Karlovac te 17 mještana.

Njegovi ukućani mole da im se jave sve korisne informacije na broj 098/180-3015 ili u najbližu policijsku postaju.

U potragu za Stjepanom uključila se i Hrvatska gorska služba spašavanja (HGSS):

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr

Tko su nestale osobe?
Nestala osoba je ona osoba čiji se nestanak prijavi policiji. Svaka osoba može prijaviti nečiji nestanak ukoliko postoji opravdana opasnost da se toj osobi nešto dogodilo ili ukoliko postoji zabrinutost za život i zdravlje te osobe.

Nestala osoba je osoba koja se udaljila iz svog uobičajenog okruženja (mjesta prebivališta ili boravišta) protivno svojoj volji ili u skladu sa svojom voljom, kada s obzirom na njene uobičajene životne navike, ponašanje, socijalne kontakte, profesionalne aktivnosti to nije uobičajeno.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.