Stjepan Lučki: ‘Istina je da Koren nije sretan što dajem izjave jer se krivo protumače, ali sukob među nama ne postoji’

SLUČAJ ŠKOLE U OREHOVCU Djeca vrše nuždu u šatoru, dio škole je zatvoren zbog pukotina, projekt sportske dvorane već nekoliko godina stoji u ladicama, a ravnatelj Lučki kaže da mu problem stvaraju i mediji.

U redakciju (portala ePodravina.hr, op.ur.) se javio ravnatelj OŠ Sveti Petar Orehovec Stjepan Lučki s kojim smo nedavno opširno razgovarali o problemima koju muče školsko osoblje i djecu.

Tekst prenosimo u cijelosti:

Kako se u nekim medijima govori o sukobu između župana Korena i mene ističem da takav sukob ne postoji. Nikakve packe nisam dobio od Župana niti sam bio na sastanku s njim. Istina je da mi je župan Koren u telefonskom razgovoru izrazio nezadovoljstvo što dajem izjave. Očito zato jer se često te izjave prikazuju tendenciozno i s dodavanjem detalja koji bitno mijenjaju izrečeno.

Istina je da OŠ Sveti Petar Orehovec ima problema u organizaciji rada i u funkcioniranju. Istina je da se Koprivničko-križevačka županija kao osnivač Škole aktivno uključila u rješavanje problema i sigurno će dio tih problema riješiti ove godine.(ePodravina.hr)

Vezano

Komentari su zatvoreni.