Besplatna ‘Vinska škola Jelene Šimić Valentić’ za građane

pupitresimg26-jelena-simic-valenticTuristička zajednica Grada Križevaca dovodi u grad sommelierku Jelenu Šimić Valentić i njen neformalni obrazovni program “Vinska škola”, namijenjen zainteresiranim građanima koji objedinjuje edukaciju i ležerno druženje s vinskom čašom u ruci, ostavljajući lijep okus i sjećanje na nezaboravno zajedničko druženje.
– Ako ste ikad poželjeli upisati vinsku školu, pridružite nam se u petak, 18. studenoga 2016. od 17 do 19 sati kako biste produbili svoje znanje i ljubav prema vinu, naučili uživati u vinu i cijeniti njegovu kvalitetu, istaknula je direktorica Turističkog ureda Olinka Gjigaš.

Vinska škola je besplatna za polaznike, a broj mjesta je ograničen. Prijave s motivacijskim pismom i podacima se primaju do srijede, 16. studenog e-poštom na tz@krizevci.hr, poštom na adresu TZ grada Križevaca, Strossmayerov trg 5, 48260 Križevci ili telefonski na 048/681 199.

Polaznici će imati prilike u opuštenoj i zavodljivoj atmosferi upoznati i naučiti sve o vinskim stilovima i vinima svijeta, te otkriti svoj vlastiti stil vina kao i naučiti sve trikove i sommelierske tajne. Vinska škola je opušten tematski izlazak s ljudima koji dijele zajedničku strast prema eno kulturi. Na Vinskoj školi susrećete ljude koji dijele zajedničku strast prema hrani i vinu. Na Vinskoj školi se rađaju poznanstva, poslovne suradnje i prijateljstva kroz ugodno i opušteno vinsko druženje.

jelena-simic-valenticJelena Šimić Valentić je sommelierka i konzultantica, osnivačica Pupitresa, prvog boutiquea vinske kulture u Hrvatskoj, te je odgovorna za razvoj i koordiniranje poslovnih usluga, razvoj programa savjetovanja i stručnih treninga te vođenje programa obrazovanja za građanstvo. Sommelierka je s diplomom  Hrvatskog sommelier kluba treće razine po programu Association de la Sommeliere Internationale, te polaznik treće razine WSET –a (stručnog obrazovnog programa Wine and Spirits Education Trust) najprestižnije svjetske institucije za edukaciju o vinu i žestokim alkoholnim pićima.

Šimić Valentić ima dvanaestogodišnje iskustvo u ugostiteljstvu te se pozicionirala kao vrhunski manager, radeći u vrhunskim ugostiteljskim objektima kao stručnjak u ugostiteljstvu i gastronomiji. Ljubav prema hrani i vinu gaji oduvijek, a posebno je veseli kuhanje i istraživanje vinskog svijeta kroz putovanja i druženja s vinarima i ljudima koji dijele istu strast.

20 godina CSF

Komentari su zatvoreni.