Položeni vijenci na spomen obilježju u Perivoju ratnika

CSC_0456_Dan_pobjede_i_domovinske_zahvalnosti_Oluja_2016_polaganje_vijenacaPovodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja u četvrtak 4. kolovoza 2016. godine su položeni vijenci i zapaljene svijeće palim hrvatskim braniteljima na spomen obilježju u Perivoju ratnika, na ulazu u prostor bivše vojarne u Križevcima. Vijence su položili predstavnici Grada Križevaca kao i predstavnici Koordinacije braniteljskih udruga Grada Križevaca.

CSC_0482_Dan_pobjede_i_domovinske_zahvalnosti_Oluja_2016_polaganje_vijenacaPolaganje vijenaca u spomen svim hrvatskim braniteljima stradalim u Domovinskom ratu upriličeno je i kod središnjeg križa na Gradskom groblju „Pri Svetom Duhu“ u Koprivnici. Pored predstavnika Koprivničko-križevačke županije, vijence su položila i izaslanstva Ureda državne uprave u Koprivničko-križevačkoj županiji, županijskih udruga stradalnika iz Domovinskog rata, Ministarstva obrane Republike Hrvatske i Ministarstva unutarnjih poslova kao i Grada Koprivnice.

CSC_0450_Dan_pobjede_i_domovinske_zahvalnosti_Oluja_2016_polaganje_vijenacaDan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja također je prigodnim programom obilježen u Domu za starije i nemoćne osobe Koprivnica. U sklopu programa pročitana su imena poginulih i nestalih branitelja s područja Koprivničko-križevačke županije, a nastupile su recitatorice Doma kao i Mješoviti pjevački zbor umirovljenika Koprivnice.

CSC_0481_Dan_pobjede_i_domovinske_zahvalnosti_Oluja_2016_polaganje_vijenaca CSC_0466_Dan_pobjede_i_domovinske_zahvalnosti_Oluja_2016_polaganje_vijenaca CSC_0459_Dan_pobjede_i_domovinske_zahvalnosti_Oluja_2016_polaganje_vijenaca CSC_0464_Dan_pobjede_i_domovinske_zahvalnosti_Oluja_2016_polaganje_vijenaca

Vezano

Komentari su zatvoreni.