Kuhate ili to želite naučiti? Pridružite se udruzi “Mladi kuhar”!

Udruga_Mladi_kuhar_osnivacka_skupstina

Udruga Mladi kuhar poziva sve građane i građanke grada Križevaca i šire da se pridruže radu udruge kojoj je u cilj promovirati turizam i gastronomiju grada diljem Republike Hrvatske na raznim festivalima, sajmovima i ostalim manifestacijima.

Udruzi se mogu pridužiti punoljetne osobe koje žele ili znaju kuhati i koji žele pomoći radu udruge u provedbi brojni događanja i projekata. Za više informacija oko priduženja udruzi možete se javiti na broj mobitela: 092/191-7987 (Ivan Kranjec) ili putem e-adrese: udrugamladikuhar@gmail.com

Udruga u planu ima pokrenuti veliki projekt Kulinarski centar „Sveti Marko Križevčanin“ gdje bi članovi udruge radili od domaćih namirnica sa križevačkog i kalničkog područja raditi domaće proizvode kao što su: domaća zimnica, sušeno voće, suhomesnati proizvodi i sl. Udruga će i zapošljavati osobe koje bi radile u Kulinarskom centru. Udruga će poslije ljeta pokrenuti razgovor sa gradom gdje bi se odlučilo o danjim postupcima oko projekta. Ovim projektom Udruga Mladi kuhar želi postići projektom još veću promociju grada, njihovog turizma i gastronomije diljem Republike Hrvatske. Udruga se nada pomoći grada, županija i ostalim institucija da se ovaj vrlo vrijedan projekt ostvari. Zato ovim putem mosve građane i građanke grada Križevaca i šire da se pridruže i da sa članovima pokrenu vrlo vrijedan projekt i brojna događanja. Udruga će medije obavijestiti oko projekta Kulinarski centar poslije ljeta. Udruga će uskoro imati i web stranicu gdje će se moći naći brojna događanja iz rada Udruge.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.